28.11.2011

"New" stuff and some nails

Ensin muutama kynsituote, jotka olen ostanut edellisen "tavara päivityksen" jälkeen.
 Konad Pro Rhine Stone Pallet Set
 Rimmelin lakkoja
 Sinitekstisessä purkissa on sinisenhohteista päällyslakkaa ja toisessa kultaista glitteri päällyslakkaa.
 Mavalan 252 Black Velvet näyttää purkissa mustalta, jossa on violetin sävyä, mutta kynnessä se on oikeastaan pelkkää mustaa. Mavalan 214 Violet Diamondissa ei oikeastaan ole mitään väriä, siinä on vain violettia glitteriä. Olin hieman pettynyt näihin kahteen tuotteeseen.
Konadin leimasin setti, jonka leimasin on melko pieni, joten täytyy kai ostaa isompi, leimasimen sisällä on pieni valkoinen erikoislakka. Pienet pullot valkoista, hopeaa ja mustaa konadin erikoislakkaa ja samoin iso sininen purkki. Leimasin setin mukana tuli pieni kuviolaatta ja lisäksi ostin 3 normaalia laattaa. Näillä tekeminen ei itseltä ainakaan vielä suju, kun yhdet kynnet vasta näillä olen tehnyt.
 Näissä käytetty ainakin Kiss nail art hopeaa, mavalan black oysteriä ja tiimarin irto glitteriä.
 Näihin olen käyttänyt myös kaikkia edellä mainittuja sekä mavalan olbiaa ja rimmelin disco ball:ia ja yllämainittua sinisenhohtoista päällyslakkaa.

 Ensimmäiset "konad" -kynnet, melko epäonnistuneet...Ylempi kuva näyttää lähes siltä miltä kaikkien kynsien piti näyttää valmiina. Näissä olen käyttänyt mm. mavalan olbiaa, mavalan violet diamondia ja mavalan witchitaa.

1 kommentti:

  1. Ihmejuttuja kynsiin pystyykin tehdä, eihän tällänen "vanhus" voinu kun haaveilla moisista 80-luvun nuoruudessa:D. Upeat nuo alimman kahden kuvan kynnet.

    VastaaPoista